Klik hier om de BasicCard aan te vragen!

basiccard

Tanken met de BasicCard is altijd tanken met de hoogste korting. Met een standaard korting van minimaal 8 cent op diesel en minimaal 9 cent op benzine is de BasicCard de voordeligste tankpas van Nederland. Een tankbeurt van 50 liter geeft zo een besparing van € 4,50.

Reeds bij meer dan 450 bemande en onbemande benzinestations verspreid over heel Nederland wordt de BasicCard geaccepteerd en de komende tijd zal dit aantal alleen maar blijven stijgen. De tankstations waar tanken en betalen met de BasicCard mogelijk is zijn makkelijk te herkennen aan de aangebrachte BasicCard logo’s.

De korting van de BasicCard wordt berekend over de landelijke adviesprijs en bedraagt standaard 8 cent per liter op diesel en 9 cent per liter op benzine. Is de korting aan de pomp hoger dan de BasicCard korting, dan wordt automatisch deze hogere korting berekend. Zo is tanken met de BasicCard altijd tanken tegen de hoogste korting.

Klik hier voor alle locaties

locaties

Tanken met de BasicCard kan op meer dan 450 locaties door heel Nederland. Gebruik de handige landkaart om te zien waar het dichtstbijzijnde station zich bevindt. Klik hier

 

f.a.q.

Zie hier de antwoorden op meest gestelde vragen over tanken en betalen met de BasicCard. Klik hier

zakelijk

BasicCard is de ideale tankpas voor zakelijk gebruik; hoge kortingen, een uitgestelde betalingstermijn en een handige administratie. Zie hier de voordelen van de BasicCard voor elk bedrijf. Klik hier