zakelijk

BasicCard is de ideale tankpas voor zakelijk gebruik; hoge kortingen, een uitgestelde betalingstermijn en een handige administratie. BasicCard levert tankoplossingen op maat voor zowel MKB, Fleet als CRT.

Bespaar honderden euro’s per jaar

Standaard genieten van de hoogste korting op brandstof; minimaal 9 cent korting op benzine en 8 cent korting op diesel. Bij een wagenpark van slechts 4 auto’s levert dat al besparingen op van meer dan € 500,- per jaar! Tanken kan bij meer dan 450 locaties verspreid over heel Nederland, dus er is altijd een station in de buurt.

Tanken met de zakelijke BasicCard betekent tanken op rekening. Elke twee weken alle vertankingen op een overzichtelijke factuur. De BasicCard betekent zo het einde aan de administratieve rompslomp van losse bonnetjes en kilometer declaraties.

De korting van de BasicCard wordt berekend over de landelijke adviesprijs en bedraagt standaard 8 cent per liter op diesel en 9 cent per liter op benzine. Is de korting aan de pomp hoger dan de BasicCard korting, dan wordt automatisch deze hogere korting berekend. Zo is tanken met de BasicCard altijd tanken tegen de hoogste korting.

Direct een BasicCard aanvragen? Klik hier

voordelen

De BasicCard voordelen:

- standaard minimaal 9 cent korting op benzine
- standaard minimaal 8 cent korting op diesel
- tanken op meer dan 450 locaties door heel Nederland
- gemakkelijk en veilig betalen
- kiezen eigen PIN code
- gratis e-mail nieuwsbrief met extra voordeel
- handige kilometerregistratie

 

Klik hier voor alle locaties

locaties

Tanken met de BasicCard kan op meer dan 450 locaties door heel Nederland. Gebruik de handige landkaart om te zien waar het dichtstbijzijnde station zich bevindt. Klik hier

 

f.a.q.

Zie hier de antwoorden op meest gestelde vragen over tanken en betalen met de BasicCard. Klik hier