f.a.q. pagina 1

Hoeveel is mijn korting?

Als BasicCard houder ontvangt u een korting van 8 eurocent per liter op de dieselproducten, op de overige brandstoffen ontvangt u een korting van 9 eurocent per liter.

Is deze korting overal hetzelfde?

Ja, de korting wordt gegeven in eurocenten per liter ten opzichte van de BasicCard landelijke adviesprijs. U krijgt dus bij alle aan BasicCard deelnemende tankstations dezelfde korting. Wel kan het zo zijn dat de prijs aan de pomp afwijkt van de landelijke adviesprijs. Ten opzichte van de landelijke adviesprijs is de korting dus overal hetzelfde, zodat u uiteindelijk wel overal dezelfde lage prijs betaalt.

Kan ik nog goedkoper tanken?

Wel kan het zo zijn dat u minder betaalt doordat de pompprijs plaatselijk lager is dan de BasicCard landelijke adviesprijs minus uw korting. U betaalt in dat geval de pompprijs, de laagste prijs voor u het grootste voordeel.

Waar krijg ik korting?

U ontvangt de korting als u tankt bij één van de tankstations die is aangesloten bij BasicCard. Voor een overzicht van deze stations verwijzen wij u naar de pagina locaties.

Hoe krijg ik korting?

Door uw BasicCard te gebruiken bij het afrekenen.

Waarom moet ik me aanmelden bij BasicCard om de korting te krijgen?

Om de brandstof met korting te kunnen kopen dient u in het bezit te zijn van de BasicCard, deze kunt u hier aanvragen.

Wanneer krijg ik mijn kaart en kan ik met korting gaan tanken?

U ontvangt uw BasicCard automatisch, nadat uw aanvraag is verwerkt en u krijgt uw kaart binnen 10 werkdagen toegestuurd.

Heb ik als ik tank met de BasicCard ook nog recht op andere spaarzegels of -punten?

Nee, BasicCard streeft naar maximale korting vandaar dat wij ernaar streven de huidige spaarsystemen in korting om te zetten.

Waarom zou ik tanken met de BasicCard als ik elders ook korting krijg?

U krijgt bij ons een gegarandeerde Korting, acties zijn altijd tijdelijk. Soms duren ze enige dagen tot enkele weken. Meestal doen alle tankstations in de omgeving hier aan mee, dus ook de BasicCard tankstations. Via de BasicCard betaalt u altijd de laagste prijs.

Wat kost het om een BasicCard aan te vragen?

Voor het gebruik van de BasicCard gelden jaarlijkse administratiekosten van 9,95 euro. De administratiekosten zullen middels automatische incasso van uw rekening worden afgeschreven.

Hoe herken ik een BasicCard acceptatie tankstation?

Wij streven er naar om op het tankstations BasicCard acceptatie duidelijk weer te geven op prijzenborden of op de toegangsdeur van de shop. We raden u aan om de pagina locaties regelmatig te bezoeken voor een actueel overzicht van deelnemende BasicCard tankstations. Print de gegevens op deze pagina eventueel maandelijks uit en leg dit overzicht in uw auto. Uiteraard zullen wij u informeren zodra er bij u in de buurt een station actief wordt. Let op, de deelnemende stations kunnen van alle merken zijn. Uiteraard kunt u het voor de zekerheid altijd even bij het station navragen.


Naar f.a.q.-pagina 2