basiccard

Tanken met de BasicCard

Tanken met de BasicCard is altijd tanken met de hoogste korting. Met een standaard korting van minimaal 8 cent op diesel en minimaal 9 cent op benzine is de BasicCard de voordeligste tankpas van Nederland. Een tankbeurt van 50 liter geeft zo een besparing van € 4,50.

De korting van de BasicCard wordt berekend over de landelijke adviesprijs en bedraagt standaard 8 cent per liter op diesel en 9 cent per liter op benzine. Is de korting aan de pomp hoger dan de BasicCard korting, dan wordt automatisch deze hogere korting berekend. Zo is tanken met de BasicCard altijd tanken tegen de hoogste korting.

Reeds bij meer dan 450 bemande en onbemande benzinestations verspreid over heel Nederland wordt de BasicCard geaccepteerd. De komende tijd zal dit aantal alleen maar toenemen.

De tankstations waar tanken en betalen met de BasicCard mogelijk is zijn makkelijk te herkennen aan de aangebrachte BasicCard logo’s.

De BasicCard is een veilige en gemakkelijke manier van betalen. Betalen gebeurt net als met een bank of giropas middels een PIN-code. De Pin-code van de BasicCard is zelf te kiezen. Op het tankstation werkt betalen hetzelfde als met een bank of giropas, alleen nu met een standaard korting!

voordelen

De BasicCard voordelen:

- standaard minimaal 9 cent korting op benzine
- standaard minimaal 8 cent korting op diesel
- tanken op meer dan 450 locaties door heel Nederland
- gemakkelijk en veilig betalen
- kiezen eigen PIN code
- gratis e-mail nieuwsbrief met extra voordeel
- handige kilometerregistratie

 

Klik hier voor alle locaties

locaties

Tanken met de BasicCard kan op meer dan 450 locaties door heel Nederland. Gebruik de handige landkaart om te zien waar het dichtstbijzijnde station zich bevindt. Klik hier

 

zakelijk

BasicCard is de ideale tankpas voor zakelijk gebruik; hoge kortingen, een uitgestelde betalingstermijn en een handige administratie. Zie hier de voordelen van de BasicCard voor elk bedrijf. Klik hier

f.a.q.

Zie hier de antwoorden op meest gestelde vragen over tanken en betalen met de BasicCard. Klik hier

 

Deze pagina is ook te bereiken via benzine kaart, benzine kaart aanvragen, aanvraag tankpas, benzine card, benzine pas, benzine-pas, benzine-kaart, benzinepas, benzinepassen, benzinekaart, brandstof kaart, brandstof card, brandstof pas, brandstof-kaart, brandstof-card, brandstof-pas, brandstofkaart, brandstofcard, brandstofpas, brandstofpassen, brandstofpasjes, tankpas aanvragen, nationale tankpas, tank card, tank kaart, tank kaarten, tank pas, tank passen, tank pasjes, tank-card, tank-kaart, tank-kaarten, tank-pas, tank-passen, tank-pasjes, tankcard, tankkaart, tankkaarten, tankpas, tankpassen, tankpasjes,